Επιμέλεια έκθεσης: Νάνσυ Χαριτωνίδου

Η Νάνσυ Χαριτωνίδου (1985) φοίτησε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει αποκτήσει δύο μεταπτυχιακά από το Kingston University London (UK) στον τομέα των Καλών Τεχνών και της Μουσειολογίας.

Έχει εργαστεί στη διοργάνωση και επιμέλεια καλλιτεχνικών δράσεων και εκθέσεων με πολλούς φορείς. Πρόσφατα project τα οποία έχει επιμεληθεί: Αναδρομική έκθεση για το έργο του Γιάννη Σπυρόπουλου «Οι Ελληνικές εικόνες του Γιάννη Σπυρόπουλου 1950 – 1960: διάλογος με τον τόπο του», Αίγιο 2018 – σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας και το Ίδρυμα Γιάννη και Ζωής Σπυροπούλου // Αναδρομική έκθεση του ζωγράφου Πάνου Φειδάκη «Αποτυπώσεις» – Αίγιο 2015-2016 // Έκθεση σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών “Goplacia”, TAF: the Art Foundation – Αθήνα 2014.

Το εικαστικό της έργο κινείται στις συνδέσεις της ζωγραφικής, της φωτογραφίας και της μεταξοτυπίας. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει πραγματοποιήσει την ατομική έκθεση «Μικρές εντροπίες» στον εκθεσιακό χώρο “Φάμπρικα Πολιτισμού” στο Λεωνίδιο Αρκαδίας (Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2018).

   

Πληροφορίες: nansycharitonidou.wordpress.com