ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

|19:00| Ξενάγηση | “Περί κήπου”

Φεστιβάλ Πριμαρόλια. Εκδήλωση «Περί κήπου», Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Το Φεστιβάλ Πριμαρόλια τελείωσε; Όχι ακόμα!
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία της έκθεσης σύγχρονης τέχνης “Έλα στον Κήπο μου” στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πριμαρόλια (5-20 Οκτωβρίου), ξανανοίγουμε την έκθεση για τελευταία φορά!

«Περί Κήπου: Έμπνευση, Πράξη, Δημιουργία, Επιμέλεια»

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 19:00, στον χώρο της έκθεσης (Κτίριο Κανελλόπουλου, Αίγιο) θα απολαύσουμε μια λεπτομερή ξενάγηση στα έργα τέχνης των 8 καλλιτεχνών από Ελλάδα και Μ. Βρετανία, από την επιμελήτρια της έκθεσης Νάνσυ Χαριτωνίδου. Η ξενάγηση θα εστιάσει με δημιουργικό τρόπο σε θέματα έμπνευσης (imagination), πράξης (doing), δημιουργίας (making) και επιμέλειας (curating) με σκοπό να συνδέσει τα παρόντα έργα με το timeline της ιστορίας μοντέρνας τέχνης, με ένα ποτήρι κρασί συντροφιά.

Κατόπιν, κάπου ανάμεσα στα έργα των καλλιτεχνών, με ένα ποτήρι κρασί συντροφιά, με ιδέες και απόψεις, θα αποχαιρετίσουμε το φετινό μας Πριμαρόλι.

Ήδη έχουν απολαύσει την έκθεση 2.100 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και διακεκριμένες προσωπικότητες (πρώην πρωθυπουργοί, βουλευτές, πρέσβης, άνθρωποι των τεχνών κ.ά.), καταγράφοντας στην πλειονότητά τους εγκωμιαστικά σχόλια. Κατά τις οργανωμένες σχολικές επισκέψεις υποδεχθήκαμε και ξεναγήσαμε στην έκθεση 1.113 μαθητές, εκ των οποίων 621 παρακολούθησαν στη συνέχεια το θεματικό εργαστήριο, δημιουργώντας τις δικές τους κυανοτυπίες.
.