«ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΥΦΑΝΣΕΙΣ»

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΜΠΡΗ

ΤΡΙΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΜΕΡΟΣ Α) & ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (ΜΕΡΟΣ Β)

|9:00 – 11:00 και 15:00 – 18:00|

Πώς μπορεί η φωνή να μεταφέρει μνήμες, συναισθήματα και συγκινήσεις; Η λυρική τραγουδίστρια και ηθοποιός Χριστίνα Τσιμπρή σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πριμαρόλια σας προσκαλούν σε ένα διήμερο εργαστήριο (workshop) γνωριμίας με τη μέθοδο AVΤ – Acting skills for Vocal Technique (by Christina Tsimbri). Ένα ταξίδι στο οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να εξερευνήσουν τη φωνή σε συνδυασμό με στοιχεία από τις μεθόδους υποκριτικής K. Stanislavsky, J. Growtowski, Yiosi Oida και Lorna Marshall.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν ατομικά σε ένα απόσπασμα κειμένου, ποίημα, τραγούδι ή άρια της επιλογής τους.

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

 

# # # # Για το διήμερο εργαστήριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 695 545 2545 και στη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Christina Tsimpri on social media

Instagram
Η φωνητική εξάσκηση σε συνδυασμό με στοιχεία από τις μεθόδους υποκριτικής, K. Stanislavsky, J. Growtowski, Yiosi Oida και Lorna Marshall, αποτελεί μια ολιστική πρακτική για τη μελέτη της φωνής. Οι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν τη φωνητική τους κατάρτιση και τις δεξιότητές τους στην ερμηνεία/σκηνική παρουσία, μέσα από τη δημιουργική διαδικασία του θεάτρου, ενώ παράλληλα, μαθαίνουν πώς να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε δυσκολία κατά την προετοιμασία τους για ακροάσεις & παραστάσεις.